Leiding Chiro Viersel

Nieuwsberichten
Onlangs in de media (2 reacties)
De voorbije chirofeesten waren een overweldigend succes, en dat is ook de media niet ontgaan. Hier volgen enkele links naar interessante krantenartikels uit Gazet Van Antwerpen die ook verschenen op het internet.
lees meer...


14 juni - laatste chirocafé (1 reactie)
Op zaterdag 14 juni hebben we ons laatste chirocafé, georganiseerd door enkele enthousiaste chiro-mama's. Het belooft een spetterend einde te worden van ons feestelijk chirojaar!
lees meer...


10 mei: I love the 90's - chirocafé (0 reacties)

Eindelijk is het weer zo ver, het volgende chirocafé zit er aan te komen! Door het grote chiroweekend vorige maand en de Bonte Ring in maart was het al weer een hele tijd geleden. Deze maand slaan de recente oud-leiding de handen in elkaar, en organiseren een onvervalste 90's chirocafé!!!
lees meer...


8 maart: Bonte Ring (0 reacties)

Op 8 maart organiseert de chiro van Viersel nog eens een onvervalste Bonte Ring. Alle afdelingen en de leidingsploeg geven het beste van zichzelf, in de vorm van dans, toneel of andere opvoeringen. Gezien de zware voorbereidingen organiseren we slechts om de paar jaar een Bonte Ring. De laatste keer dateert alweer van 3 jaar geleden. We gaan er met z'n allen een onvergetelijke avond van maken, en hopen dat jullie er allemaal bij zijn om de voorstellingen bij te wonen.
lees meer...


9 februari: Après ski - Chirocafé (0 reacties)

Op zaterdag 9 februari slaat de oud-leiding de handen in elkaar. Zij verzorgen deze maand het chirocafé. Dat zal volledig in het teken staan van Après-ski. De formule is hetzelfde als altijd: vanaf 19.30 in de chirolokalen voor een drankje en een gezellige babbel. Om helemaal in de après-ski stemming te komen is er dit keer ook de nodige schnaps voorzien!
lees meer...


GROOT chiroweekend (0 reacties)

De afgelopen maanden hebben we heel wat reclame gemaakt voor het chiroweekend van 11 tot 13 april. Een groots weekend zou het worden, voor alle leden, leiding, ouders, broers en zussen, en voor alle oud-leiding. We kunnen intussen fier meedelen dat er al 162 inschrijvingen binnenkwamen.
lees meer...


Quinny slaapzak (Maxi Cosi) gevonden (0 reacties)
Tijdens de kerstboomverbranding hebben we een bordeaux-paars slaapzakje voor in de Maxi Cosi gevonden, van het merk Quinny. De eigenaars kunnen de slaapzak terug ophalen bij Jan Truyen (0498 92 50 07)
lees meer...


8 december : 70's & 80's Chirocafe (0 reacties)

Zaterdag 8 december is het weer tijd voor ons maandelijkse sfeercafe. Enkele ouders slaan de handen in elkaar en presenteren u... een echte onvervalste 70's & 80's Night! Waar? In het chirolokaal. Hoe laat? Vanaf 20.00u Be there or be square!
lees meer...


Halloween - chirocafé (0 reacties)

Naar aanleiding van zijn 30-jarig bestaan organiseert de Chiro van Viersel elke tweede zaterdag van de maand een chirocafé. Met het eerste chirocafé (de sfeeravond van 13 oktober) zijn we alvast uitstekend van start gegaan!
lees meer...


Chirofeesten overweldigend succes (0 reacties)

Naar aanleiding van ons 30-jarig bestaan waren de chirofeesten dit jaar nog grootser, nog uitgebreider en nog spectaculairder dan de afgelopen jaren. De feestelijkheden duurden een volledige week, en waren een overweldigend succes. We hopen dat iedereen er even hard van heeft genoten als wij!
lees meer...


We zijn vertrokken (0 reacties)

op zondag 3 september zijn we weer van start gegaan met een gloednieuw chirojaar.
lees meer...


Laatste zondagen (1 reactie)
Het jaar loopt op zijn einde, we beginnen stilaan maar zeker af te tellen tot het kamp... Wat staat er nog op het programma tijdens de laaste zondagen
lees meer...


Naar de Cinema in Zandhoven (1 reactie)
Op initiatief van de Jeugdraad wordt er na lange tijd nog eens een film gespeeld in de dorpsbioscoop van Zandhoven. Op 16 mei kan je om 19.00 uur en om 22.00 uur naar de film Babel gaan kijken in de nostalgische houten zitjes van de Cine Rex.
lees meer...


onze chiro in de krant (0 reacties)

De co-leiding is de uitdaging aangegaan om onze chiro dit jaar 3 keer in de media te brengen. Het eerste punt is alvast binnen: woensdag 25 april verscheen er een artikel in Gazet Van Antwerpen (editie metropool).
lees meer...


Konijn gestolen (3 reacties)

Op zaterdag 14 april is Mamoet, een wit-zwart konijntje dat in de tuin van Nico Verpoorten op logement was, mysterieus verdwenen. Het poortje van z'n kot stond open dus er is een groot vermoeden dat er kwaad opzet mee gemoeid gaat. Als iemand een tip kan geven of op eender welke manier kan helpen bij het terugvinden van Mamoet, gelieve dan niet te twijfelen en te reageren op dit bericht.
lees meer...


8 dagen op kamp! (2 reacties)

Tijdens de maanden december en januari (tot 12 januari) hebben we via deze website en via jullie brievenbussen een enquête gedaan naar jullie mening over 8 dagen kamp in plaats van 7 dagen.
Uit de reacties die binnenkwamen hebben we met de leidingsploeg besloten om het kamp dit jaar een dagje te verlengen.
lees meer...


Prettige feestdagen! (0 reacties)

Jaja, de tijd van fonkelende straatverlichting, van vette kalkoen, van eten tot je erbij neervalt, van gezellig samenzijn met de familie, van korte dagen en lange nachten is weer gekomen...
lees meer...


Enquete over het kamp (0 reacties)

We hebben met de leidingsploeg het idee gekregen om het kamp dit jaar met een dagje te verlengen. Maar voor we hierover een beslissing willen nemen, zouden we toch graag jullie mening hierover horen.
lees meer...


Chiro Valentijn Viersel online! (0 reacties)

Onze eigenste chirosite wordt stilaan een feit. We hopen onze site zo snel en goed mogelijk te kunnen afwerken, zodat binnenkort alle belangrijke informatie gemakkelijk op het internet te raadplegen valt.
lees meer...Poll
VRAAG: Welk chirocafé zal het langst in het geheugen gegrift blijven?

13 dec (oud-leiding): 7%
14 feb (moeders): 38%
14 mrt (keti-family): 30%
19 apr (kermiscafé, leiding): 7%
9 mei (ouw sokken): 7%
13 juni (vaders): 7%

Om te kunnen deelnemen aan de bevraging moet je geregistreerd en ingelogd zijn.

De resultaten van alle pollsBekijk de reactie op deze poll.

RSS Feeds
Error: RSS file not found...